Gemeente Midden Delfland

Voor het maken van corporate films, sfeerimpressies of beeldende presentaties werk ik samen met de professionele jongens van PixelX. Ik houd me dan bezig met ondertiteling, vertaling en filmscripts.
(film Midden Delfland)
Engelse vertaling & ondertiteling: Mo
Film: PixelX
Opdrachtgever: Cittaslow, Midden Delfland

Bekijk de andere filmpjes onder Werk.

Ya talkin’ to me!??

Ya talkin’ to me!??

Een taal leren door jezelf woordjes te overhoren. Via dictee, woorden husselen, spelling, multiple choice, doe het met de app van wrts. Ik schreef het script, illustrator Ron Schuijt is nu bezig met de ontwikkeling van karaktertjes. Doelgroep: middelbare scholieren.

  • 15741293_10154299814937945_987765344433384186_n
  • retwillemdekamlblogitem-830x467
  • retwillemdekamblogitem_01
  • retwillemdekamblogitem_02
  • retwillemdekamblogitem_03

Making of RET campagne fotografie

‘Making of’ van een campagne over fitheid bij RET medewerkers. Marianne neemt wat vaker de trap in plaats van de roltrap. Tram, metro en buschauffeurs zitten veel en uit onderzoek blijkt dat de medewerkers zichzelf geen hoge punten geven qua gezondheid. In een interne campagne inspireren we met voorbeelden van RET’ers die wat meer zijn gaan bewegen en balans zoeken tussen werk en ontspanning.

RET: Het verhaal van de medewerkers

De RET vervoert reizigers in de Rotterdamse regio met metro, bus en tram. De pitch voor de interne communicatie rond klantgerichtheid hebben we als team-op-maat gewonnen. We maken een reeks animatiefilms, interviewen chauffeurs over hun ervaringen en rollen een wedstrijd uit onder de medewerkers.

Rotterdamse Chefs

Rotterdamse Chefs

Als nieuwsgierige foodie schrijf ik voor foodblog de Buik van Rotterdam. Zoals een reeks over bekende chefs. Dit was een bijzonder interview, een dubbelportret met chef Shun Po ‘Popo’ Fan en zijn zoon, souschef Kevin. Popo, zijn vrouw Jenny en haar moeder zaten op de fatale MH17 vlucht. Met respect en warmte denk ik aan hen terug.

Continue reading

EEN DUWTJE IN DE RUG

EEN DUWTJE IN DE RUG

Voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu interview ik reizigers die hun best doen om uit de spits blijven. Wat is de ervaring van de reiziger zelf en wat doen werkgevers om de files te verminderen? Doelstelling van het ministerie is 20% minder files op de knelpunten tijdens de spitsuren. Voor het Beter Benutten Congres van het ministerie bedacht ik het thema: Geef de reiziger een duwtje in de rug.

Bekijk hier het project

Back to top