Let me tell your story

Waar ik op dit moment de toetsen voor laat ratelen:

Federatie Goud & Zilver: alle communicatie rond de nieuwe identiteit en de ontwikkeling van een website vol informatie over edelstenen en sieraden.

BluMarble, techniek voor het laden van elektrische voertuigen. Ik geef tekst en uitleg voor uiteenlopende doelgroepen. Duurzame projecten en techniek? Ik houd er van en maak het graag begrijpelijk.

Vitapep snackpaprika’s, Magic Star appels en Calinda aardbeien. Voor telers uit het Westland zet ik graag de tanden in hun nieuwe producten. Met smakelijk nieuws voor de handel en voor de consument.

Gemeente Capelle. Ik ontwikkel uitleganimaties over duurzame doelstellingen en gedragsverandering bij – de medewerkers. Collega en animator Ron Schuijt tekent de animaties.

– Philips dental care, Sonicare: b-t-b communicatie voor mondzorgprofessionals. Al jaren werk ik mee aan strategische communicatieconcepten, maak artikelen voor de website of nieuwsbrief.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/mokruismannl/domains/mokruisman.nl/htdocs/www/wp-content/themes/nerdy/single-portfolio.php on line 260

Vergelijkbare projecten

Back to top