Rechtbank Den Haag

Rechtbank Den Haag

Wat doet deze rechtbank en wat zijn de speciale bevoegdheden? Ik voelde de rechters aan de tand en Ron sloeg aan het illustreren. Deze poster hangt nu in de rechtbank Den Haag.

Minty cucumber

Minty cucumber

Vegan soepcocktail met gin.

Omdat ik vaak overschrijf, krijg ik ook veel lekkere recepten onder ogen.
Deze is top voor warme dagen.

Snijd 1 komkommer en 1 Granny Smith appel in stukken (niet schillen). Maak 3 dl groentebouillon en laat afkoelen. Pureer de komkommer samen met de appel, koude bouillon, 5 muntblaadjes, glaasje gin, wat limoensap, zout en peper. Passeer de soep door een zeef. Serveer de cocktail koud.
Garneer met topje mint met lange steel.

Recept: Unilever Food Solutions

Gemeente Midden Delfland

Voor het maken van corporate films, sfeerimpressies of beeldende presentaties werk ik samen met de professionele jongens van PixelX. Ik houd me dan bezig met ondertiteling, vertaling en filmscripts.
(film Midden Delfland)
Engelse vertaling & ondertiteling: Mo
Film: PixelX
Opdrachtgever: Cittaslow, Midden Delfland

Bekijk de andere filmpjes onder Werk.

Ya talkin’ to me!??

Ya talkin’ to me!??

Een taal leren door jezelf woordjes te overhoren. Via dictee, woorden husselen, spelling, multiple choice, doe het met de app van wrts. Ik schreef het script, illustrator Ron Schuijt is nu bezig met de ontwikkeling van karaktertjes. Doelgroep: middelbare scholieren.

  • 15741293_10154299814937945_987765344433384186_n
  • retwillemdekamlblogitem-830x467
  • retwillemdekamblogitem_01
  • retwillemdekamblogitem_02
  • retwillemdekamblogitem_03

Making of RET campagne fotografie

‘Making of’ van een campagne over fitheid bij RET medewerkers. Marianne neemt wat vaker de trap in plaats van de roltrap. Tram, metro en buschauffeurs zitten veel en uit onderzoek blijkt dat de medewerkers zichzelf geen hoge punten geven qua gezondheid. In een interne campagne inspireren we met voorbeelden van RET’ers die wat meer zijn gaan bewegen en balans zoeken tussen werk en ontspanning.

RET: Het verhaal van de medewerkers

De RET vervoert reizigers in de Rotterdamse regio met metro, bus en tram. De pitch voor de interne communicatie rond klantgerichtheid hebben we als team-op-maat gewonnen. We maken een reeks animatiefilms, interviewen chauffeurs over hun ervaringen en rollen een wedstrijd uit onder de medewerkers.

Back to top